Followers

Wednesday, August 10, 2011

Biarkan saya bunuh diri....


Biarlah i bunuh diri!! i tak nak lagi hidup dengan u romeo..

*tetiba teringat romeo & juliet.

I nak mati slow-slow,, sekrang-kurangnya i dapat bagi u kenag-kenangan untuk u ingatkan i...

Agak parah bila buat keputusan tanpa memikir panjang!!

hah hamik kau mula-mula tuang acid lepas dah mengelupor amik pisau toreh-toreh tangan stresskan....

Nie dia hasilnya mestilah sakit!! Jangan bunuh diri cepat sangat...

Buat macam nie step by step... Kurang-kurang orang boleh buat tutorial kot..

*wakakaa kalau tak sanggup mak pun tak sanggup..

dah jangan banyak cakap boleh comment nie hasil bila anak sedang tidur lena suami pergi kerja bini tak lagi masak untuk berbuka. * ayat sedapkan?? suka latuewww...




*Darah tengah fresh lagi biarkan menitik-nitik....amik kamera pose sekejap.





*Gambar nie patutnya lepas dah insaf beberapa hari sebab dah kekuning-kuningan gitu..





*zoom bagi dia nampah air bisa keluar..






*Masa nie dah fikir mak bapak boyfriend lama xjadi nak buat step ke dua cubaan membunuh diri...





*Nie tunggu nak mati sebab tangan dah pucat gila... Sambil mengucap dua kalimah syahadat kesiankan.... mujur aku dah kahwin kalau tak mak yang kebas boyfriend dia jadi anak angkat....



Sekian berita~



Makeup & hand by: Dya Romantika :)




8 comments:

  1. acece,,, make up mcm truk sgt...

    good efek la...

    ReplyDelete
  2. dearpikot main mercun laa>>
    nurzulaiha terukkan huduh dah!

    ReplyDelete
  3. ahhhh! ney btol2 ke tipu2 ney??

    geliii..huhu..meremang bulu roma

    ReplyDelete