Followers

Monday, August 15, 2011

Kegunaan FACIAL CLOTH untuk seharian..



Hello hi semua,, entri ini sangat simple..
Just nak share apa kegunaan FACIAL CLOTH nie??



KEGUNAAN:-

1- Ok simple,, kebiasaannya selepas kita mencuci muka mesti bilas menggunakan air tak bersih ok,, lepas nie tukar cara hidup kita bolehkan..??

2- Lagi satu sebab FACIAL CLOTH nie pakai buang dan dia sangat halus dan ringan campuran kain..
3- Kalau keluar jalan-jalan tak payah susah-susah bawa sapu tangan/ tuala kasar...
4- Tak sama dengan tisu muka sebab FACIAL CLOTH tak terlerai..
5- Terasa sangat muka kita bersih...
6-Size A4 nak guna setiap hari potong empat ok..



Kat sini dya nak bagitahu kenapa TAK DIGALAKKAN menggunakan 'SPONGE'..
Sebabnya risau bila kita bilas menggunakan sponge mana tahu ada kulat tersembunyi..
*Nah hamik FREE-FREE je dapat kulatkan..
Biasa dalam kelas saya akan bagi pelajar-pelajar saya guna masa belajar cuci muka yang betul, masker, penyegar & pelembap.
Boleh guna 1 hari lepas itu sila buang ok...
[lepas guna sekali cuci & sidai boleh buat guna lap tingkap, meja or apa-apa saja]


Kalau tak percaya cuba dulu..
Tak pun awak semua boleh try buat eksperimen cuci muka bilas guna air je...
Lepas itu lap guna kain putih sure ada lagi kotoran degil @ makeup awak terselit kat kain itukan...
Hmmm alooo selalu dalam surau telekunglah jadi mangsa habis kotor!
Saya tak sampai hati buat macam itu ok..



Ini SPONGE ye murid-murid,,
tengok 2 lubang-lubang kecil dalam tue mana tau ada kulat @ apa-apa saja..




Ini FACIAL CLOTH.. lembut je di muka.. :)




Tengok 2 xkan nak remove masker guna jari je boleh ke? ishk3 TAK BERSIH!..






Tuala agak kasar & tidak sesuai untuk muka..
SEGAR, SIHAT & BERSIH sudah muka akak senah kita ok...



WAJIB ADA FACIAL CLOTH,,
KENA ODDER & SAVING BOLEH POTONG 4..

RM10/30pcs potong 4 tahan 4 bulan.
RM30/100pcs potong 4 tahan 1 tahun.
*RM6 untuk kos penghantaran POS LAJU..

*Untuk pembelian produk Mary Kay dengan saya biasanya saya berikannya PERCUMA!

Berminat boleh PM FB DYA ROMANTIKA ok.
Cuma nak detail untuk penghantaran ok.. :)


2 comments:

  1. cmne nk order facial cloth

    ReplyDelete
  2. blh what app saya kat 0148656516

    ReplyDelete