Followers

Wednesday, September 14, 2011

MARY KAY: A Company that you can believe in...a product you can trustMARY KAY


One of the largest cosmetics companies in the world and has achieved a leading-brand status..
a Company that you can believe in...a product you can trust.


Jaminan produk Mary Kay ialah satu bukti kepada kualiti tinggi semua produk Mary Kay. Ia dicipta sebegitu rupa supaya anda boleh berasa yakin bahawa produk yang anda beli ini adalah yang terbaik di pasaran.

Mary Kay Inc. membelanjakan jutaan dollar untuk menjalankan lebih drpd 300,000 ujian bagi memastikan setiap produk Mary Kay memenuhi piawaian tertinggi dr segi keselamatan, kualiti dan prestasi.

Semua ujian, pengujian semula dijalankan dan diseliakan oleh ahli-ahli Mary Kay Research & Development Laboratories, termasuk ahli-ahli sains berkelulusan Ph.D dan ijazah lanjutan yg lain dlm bidang toxicology, pharmacology, microbiology, chemistry dan biochemistry.

Mary Kay Inc. bersandar pd bukti penyelidikan saintifik yg menggunakan teknologi paling maju yg boleh didapati, dan Syarikat tidak akan menggunakan sebarang ramuan sehingga ujian telah membuktikan selamat dan berkesan digunakan.

Ujian klinikal dijalankan di makmal bebas di mana sukarelawan menggunakan produk Mary Kay di bawah penyeliaan dan penilaian oleh satu lembaga pakar dermatologi dan oftalmologi yg sah. Mary Kay Inc. juga menjalankan ujian makmal secara intensif untuk menentang kerengsaan dan alergi kulit serta menggunakan kaedah yang tercanggih untuk menilai semua produk yg akan digunakan dibahagian mata.

Sebelum sebarang produk dibenarkan di pasaran, ia mesti lulus government safety requirements.

Mary Kay Inc. tidak pernah menjalankan sebarang ujian produk atau ramuannya pada binatang dan tidak akan melakukannya pada masa akan datang.


JAMINAN KEPUASAN

Jika atas sebarang alasan anda tidak berpuas hati sepenuhnya dengan mana-mana produk Mary Kay, ia akan digantikan tanpa bayaran, ditukar ganti atau harga belian akan dikembalikan sepenuhnya. Barang belian itu harus dikembalikan kepada Perunding Kecantikan Bebas Mary Kay (BC) yang sah atau kepada pihak Syarikat berserta bukti pembelian.

2 comments:

  1. salam , cmne nak thu produk mary kay neh sesuai untuk kita ? n mana nak beli produk neh ?

    ReplyDelete