Followers

Wednesday, September 14, 2011

Serum-C & Testimoni










TimeWise Replenishing Serum+C adalah satu produk yg menakjubkan. Serum yang kaya dengan antioksidan ini dirumus dengan ramuan yang meningkatkan penghasilan kolagen baru dan membantu memastikan kolagen sedia ada tidak terurai. Ia juga mengandungi ramuan yang dikenal pasti dapat menyokong elastin, sejenis protein yang memberikan keanjalan atau "spring" kepada kulit. Kulit akan kelihatan terangkat dan ditegangkan, kulit juga tampak cepat pulih. Kontur keremajaan lebih ketara. Kesan keseluruhannya? Mengangkat utk mencantikkan.

Ianya telah dirumus dan diuji pada kulit orang Asia, TimeWise Replenishing Serum+C telah menunjukkan keberkesanannya dalam kajian pengguna dan kajian klinikal.

Satu kajian pengguna yang mendalam menunjukkan faedah yang disaksikan oleh wanita setelah menggunakan TimeWise Replenishing Seum+C. Hasil menceritakan segala-galanya:

89% - mengatakan kulit mereka kelihatan terangkat (lifted) dan lebih mudah pulih.
86% - mengatakan kulit mereka kelihatan lebih sihat.
79% - mengatakan kulit mereka kelihatan lebih muda.
90% - mengatakan tekstur kulit mereka kelihatan lebih elok.

** Hasil yg dilaporkan selepas satu kajian pengguna selama 2 minggu.


Bagaimana ia bertindak?
TimeWise Replenishing Serum+C mengandungi ramuan yg dikenal pasti dapat membantu memperkuat kolagen dan elastin sedia ada. Kompleks antioksidan yg kuat ini mengandungi ekstrak buah delima yg telah lama digunakan utk melawan stress.

__________________

Apa tunggu lagi??





No comments:

Post a Comment