Followers

Monday, July 23, 2012

Produk Mary Kay bawah RM50 untuk HARI RAYA??Salam Ramadhan kepada semua teman-teman sekalian,,
mungkin pada ramadhan kali ini anda ingin tampak lebih cantik & bersedia untuk hari raya yang bakal menjelma dengan koleksi semulajadi dari Mary Kay..
Adakah anda tahu pada tahun lazimnya, Mary Kay inc. membelanjakan jutaan dolar untuk menjalankan lebih dripada 300,000 ujian bagi memastikan bahawa setiap produk Mary Kay memenuhi piawaian tertinggi dari segi keselamatan, kualiti dan prestasi.
Baca ini untuk lebih info mengenai JAMINAN PRODUK YANG DIYAKINI..Siapa penggemar Eye Liner Crayon/ Stick boleh cuba pula ke Mary Kay,,


Siapa yang tidak suka pada warna bibir yang cantik dengan calitan gincu yang fresh dengan pemilihan warna yang betul??Inginkan bibir cantik semula jadi tanpa lipstick & anda lebih sukakan treatment bibir dengan sekali pakai sudah menampakkan bibir yang gebu, pinky, bersih & tidak kusam serta kering lagi!
Masalah kening berterabur, malas nak melukis kening, tidak tahu merapi kening ini rahsia makeup artis professional...


Ingin mata lebih segar?? Cuba Mineral Eye colour untuk kesan semulajadi dari mineral yang berkualiti & dijamin anda sangat berpuas hati & berasa lebih selamat dengan warna dari mineral & botani!Pipi nampak lebih mungil cuba Mineral Cheek Colour Mary Kay ini dijamin sangat berkualiti dengan kemewahan warna mengikut kulit anda...Jika semua Mineral Colour & Mineral Cheek Colour sudah menjadi idaman anda sekarang jangan lupa dengan Compact Mini untuk hari raya ini sangat terujakan!
Sila PM saya untuk PROMOSI BULAN RAMADHAN!!!

*Makeup for Model Allya Mysara Couture..
KLIK HERE FOR VIEW MORE MY MAKEUP ART & SERVICE:
 DYA ROMANTIKA BEAUTY..

No comments:

Post a Comment