Followers

Thursday, May 16, 2013

Tontoni Dya Romantika bersama Sheikhahub di dalam rancangan Apa Kata Wanita secara Live di TV1...Salam 1 Malaysia untuk semua..
Pastikan anda semua menonton program bicara 'APA KATA WANITA' pada Sabtu ini 18 Mei jam 11 pagi.
Saya akan bersama SHEIKHAHUB yang ditubuhkan pada Febuari 2013 di Kuala Lumpur Malaysia.

SHEIKHAHUB beroperasi sebagai satu hab perniagaan atau platform bagi membantu Usahawan Internet mempromosi/ mewarwarkan perniagaan bantuan atau sokongan:

1) Online-directori percuma; usahawan internet boleh mengiklankan perniagaan mereka secara PERCUMA dalam direktori yang disediakan oleh SHEIKHAHUB.
2) Offline-setiap tahun dari masa ke semasa SHEIKHAHUB akan mengadakan bazaar dan pertunjukan fesyen bagi usahawan mempamerkan dan mempromosikan produk mereka kepada pengguna.
3) Sokongan perniagaan-Dari masa ke semasa kami akan mengadakan forum perniagaan dan sesi dialog diantara peniaga yang berdaftar dengan SHEIKHAHUB bersama mereka yang telah berjaya dalam perniagaan dalam sesi "mentor-mentee".

Matlamat utama penubuhan kami ialah menjadikan SHEIKHAHUB satu jenama Malaysia yang menpromosikan perniagaan usahawan internet disekuruh peluauk dunia khususnya di rantau Asia, ala-ala Air Asia.

*Usahawan internet- mereka yang menjalankan perniagaan atau perkhidmatan onlineyang berhubung rapat dengan wanita dan fesyen muslimah. Contoh perniagaan ialah seperti pakaian muslimah, hijab, kasut, aksesori, dan produk penjagaan muka.
Jenis perkhidmatan pula adalah perkhidmatan yang memberi kemudahan kepada usahawan internet seperti merekacipta website, perancang majlis dan lain- lain.


Untuk keterangan lanjut sila ke:

No comments:

Post a Comment